Видеонаблюдение с отложено плащане

Метод на отложено плащане "Плати после"
 
Заплатете своята поръчка с 0 лв. оскъпяване до 15 календарни дни след получаване на стоката с най-новата ни услуга ‘Плати После’
 
Скъпи клиенти,
 
Искате да се възползвате от нашите страхотни оферти, но до заплата Ви остават броени дни.
 
От днес, можем да Ви предложим да пазарувате с най-новата услуга ‘Плати После’ – правите поръчка, не я заплащате на куриера при доставка, а се възползвате от 15 дневен гратисен период, който започва да тече от датата на доставка. Услугата е иновативна и без аналог в България, а ние сме сред първите магазини, които вече я предлагат.
 
’Плати После’ е предназначена за тези от Вас, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента. Ако Вие сте над 18 години, с доказани доходи и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лв., то покупка с ‘Плати После’ е идеалната алтернатива за Вас. Одобрението става за няколко минути и се извършва изцяло онлайн, без хартиени договори и нужда от разнасянето им за подписи от куриер.
 
Как да направите поръчката си с отложено плащане ‘Плати После’?
 
1) Избирате продукта/продуктите, които желаете да поръчате и ги добавяте в кошницата.
 
2) От възможните опции за плащане, изберете ‘Плати После’ и натиснете бутона "Поръчай".
 
3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане ‘Плати После’. След това натиснете бутона „Завърши поръчката“.
 
*Самото изпращане на заявлението по никакъв начин не Ви ангажира и ако по някаква причина, Вие не сте съгласни с условията за ползване на отложено плащане, договорът няма изобщо да влезе в сила, като в такъв случай се свържете с нас, за да изберем най-подходящия метод за плащане.
 
4) До минути получавате становище за одобрение за покупка с ‘Плати После’.
 
5) След като получите своята поръчка, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване.
 
Купете сега с ’Плати После’!
 
Повече информация за услугата и често задавани въпроси може да прочете тук: https://platiposle.bg/faq