За фирмата

ЕМ БИ ВИЖЪН ООД е фирма занимаваща се с внос, дистрибуция и изграждане на системи за видеонаблюдение.

От основаването си през 2012г. до момента ЕМ БИ ВИЖЪН ООД има над 800 клиента – физически лица, както и фирми от малкия, среден бизнес. Фирмата бе една от първите предложила на клиентите си готови комплекти и системи за видеонаблюдение, които са лесни за инсталация. Така клиентите имат възможност влагайки минимални усилия и време да спестят разходите си за инсталация на малка система за своите нужди.

Стартирайки през 2012г. с един онлайн магазин, към краят на 2015г ЕМ БИ ВИЖЪН ООД управлява 4 от най-големите онлайн магазина за територията на България, както и такива за Румъния, Гърция и Великобритания.

ЕМ БИ ВИЖЪН ООД е първата фирма в България, която е официален оторизиран дилър на продуктовата гама на Dahua Technology за територията на Република България. Всички продукти и компоненти за система за видеонаблюдение предлагани както в онлайн магазина за видеонаблюдение http://www.dahuabg.net, така и в останалите магазини на фирмата са с гарантиран произход и гаранция.

Фактът, че ЕМ БИ ВИЖЪН ООД е официален дилър, акредитиран за това от дистрибутора и притежателя на всички права над марката за територията на България, е гаранция за клиентите, че закупуват качествена техника, на максимално ниска цена, а гаранцията се и ще се обслужва от официалният сервиз на марката Dahua за България.