Защо техника и камери за видеонаблюдение Dahua?

Публикувано от MB Vision 22.01.2016 1 Коментари

Dahua видеонаблюдение

Dahua Technology или както са по-известни като марка – Dahua, са един от водещите производители на камери, рекордери и софтуер за видеонаблюдение в света. Всъщност според изследване на IMS за 2015 година Dahua е на второ място в света по пазарен дял. Компанията се гордее с инвестициите, които прави в разработката на нови технологии. Dahua инвестира 10% от приходите си именно в такива проучвания и разработки. Екипът работещ върху новите разработки наброява над 3000 души.

Dahua се старае да предлага гъвкави решения за видеонаблюдение, така че произведената от компанията техника намира широко приложение в различни сфери и области. Компанията е притежател на 592 патента.

В портфолиото на Dahua може да намерите решения за системи за видеонаблюдение, софтуер за видеонаблюдение, контрол на достъпа, както и много други.

Продуктите на Dahua намират приложение както в малки обекти и системи за видеонаблюдение, така и в охраната на обществени обекти, банки, телекомуникации и транспорт. 

1 Коментари

Юлиан:
19.06.2016, 17:54:07
Отговор

Откакто ползвам софтуера на Дахуа, съм се отказал да си гледам записите на камерите. По тъп, неудобен и малоумен софтуер няма! Ще каже човек, че нарочно е направен да е най труден и адски бъгав. Визирам PSS. Още в началото в полето на устройствата се вижда DVR-а , но не и камерите. Трябва да се пуснат онлайн, за да се видят и в Плейбек. По натам, при преглеждане на запис на движение, няма ход назад, курсора е неудобен и покрива жълтата полоса която е и малка, не можеш с мишката да го позиционираш в началото на движението. А в режим на синхронизация на поне две камери, то е трагедия. Едната камера изостава, другата избързва напред и на практика синхронизацията я няма, а преглрда на записите е тотрмоз. Преди ползвах апаратура на TVT и бях супер доволен от NVMS софтуера им. Обаче пък при тях камерите за зле откъм качество на образа. Преди гледах записи ама не виждах /с TVT/, а сега виждам /щото камерите на Дахуа са добри/ ама не гледам записи. Толкова ли е трудно да се направи софтуера лесен и интуитивен?!!! Даже и сайта ви е бъгав! Иначе съм инженер по IT и монтирам и камери. Но никога няма да ги препоръчам на клиенти! С TVT поне се гледат записите лесно.

Остави коментар