Dahua представи серия smart термовизионни IP камери

Публикувано от MB Vision 12.02.2016 0 Коментари

Smart IP PTZ термовизионна камера Dahua

Dahua Technology представи на пазара новата си серия смарт термовизионни ИП камери. Серията се отличава с изключителна чувствителност на термовизионния сензор, който позволява засичане на минимални промени в температурата. По този начин камерите засичат скрит човек в растителност, повишена телесна температура на обект в група от хора и всичко това няма значение от скоростта на движение на обекта. С новата серия смарт термовизионни IP камери за видеонаблюдение Dahua лесно може да бъде открит и локализиран дори теч на вода зад стена например.

 

Освен подобреният термовизионен сензор, смарт серията на Dahua предлага смарт аналитични функции като засичане на движение, пресичане на линия, следене и засичане на обект.

 

Новата серия smart термовиозионни мрежови камери Dahua включват хибридна термовизионна PTZ IP камера, PTZ термовизионна камера, булет термовизионна камера, както и куполна термовизионна камера.

 

Очаквано най-интересна като предложение е хибридната IP PTZ термовизионна камера. Тя съчетава в себе си предимството на PTZ камерите, разполагайки с 40 пъти оптично приближение и Full HD резолюция. Високото качество на картината се допълва от изключително чувствителната термовизионна камера, която е способна да засече човек на разстояния до 1150м или автомобил на разстояния до 3000м. Тя е способна да достави няколко едновременни H.264 видео стрийминга според нуждите за качество или съобразено с евентуалните ограничения по отношение на трафика.

 

Всички подобрения в термовизионната технология в комбинация с предимствата на високата Full HD резолюция на мрежовите камери прави серията приложима в различни сфери като: летища, транспортни възли, гранични зони и много други.

Остави коментар